Aluat de Gnocchi umplut

Cremos, visător, cu brânză, crocant - acest aluat de gnocchi umplut le are pe toate! Tot ce ai nevoie pentru a realiza acest vis culinar este: cartofi, cheddar vegan, tofu sărat, făină și un amestec perfect delicios de pătrunjel și usturoi.

Timp de pregătire:
10 minute
Timp de gătire:
50 de minute
Timp total:
1 oră
Curs:
Fel principal
Specific
Vegan
Porții:
4
  • Ingrediente
    • 0,5 kg de cartofi
    • 1+1/4 cană de făină
    • 200 g. de cașcaval vegan
    • 150 g. tofu sărat
    • 3 căței de usturoi
    • 1 buchet de pătrunjel proaspăt
    • 3 linguri de ulei de măsline
    • Sare și piper după gust
  • Sugestii de 
    • Adăugați deasupra sosul de pătrunjel și usturoi și sunteți gata!
  • Instrucțiuni de gătit. Pas cu pas
    • Se fierb cartofii în apă sărată
    • Între timp, radeți cașcavalul vegan și tofu sărat.
    • Se rade usturoiul, se toacă mărunt pătrunjelul, apoi se adaugă într-un bol, se adaugă uleiul de măsline și se amestecă bine. Dați deoparte, pentru că acest sos va fi unul dintre ingredientele cheie ale preparatului dvs. fantastic
    • Când cartofii sunt perfect fierți, se pasează și se adaugă făina.
    • Se frământă bine aluatul până când devine frumos și umflat. Veți observa că acest aluat de gnocchi este mai elastic decât cel obișnuit
    • Împărțiți aluatul în 2 și întindeți fiecare parte cu degetele pentru a crea o foaie de aluat lată
    • Puneți amestecul vegan de cheddar și tofu în centrul lor și împăturiți fiecare bucată (puteți vedea tehnica de împăturire în videoclipul de mai sus).
    • Se stropește o tigaie cu ulei de măsline și se gătește aluatul umplut pe ambele părți până când devine crocant și are o culoare aurie-maronie.
  • Urmăriți videoclipul

S-ar putea să vă mai placă...